Η FBC αξιοποιώντας τις σύγχρονες δυνατότητες επικοινωνίας, σας καλωσορίζει και στην ηλεκτρονική της παρουσία. Στόχος μας η διευκόλυνσή σας για την ανεύρεση και παρουσίαση των κατασκευών μας.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν τιμήσει την εταιρία μας με την εμπιστοσύνη τους, επιλέγοντας τις κατασκευές μας και μας υποστηρίζουν για περισσότερο από 50 έτη.

 

Η FBC ιδρύθηκε το 1966 από τον Κωνσταντίνο Φλώρο με μορφή ατομικής επιχείρησης και αργότερα το 1991, πήρε τη σημερινή της ονομασία. Από την ίδρυσή της επικεντρώθηκε στην μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή :
Βιομηχανικών Εναλλακτών & Μονάδων Βιομηχανικής Ψύξης.

Εξελίχθηκε και κατάφερε να διευρύνει την δραστηριότητά της και στη Ναυτιλία διαθέτοντας στην κατασκευαστική της γκάμα όχι μόνο τις συμβατικές λύσεις εναλλακτών αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές.

Η πολυετής πείρα μας η οποία αποκτήθηκε από το πλήθος και την ποικιλία των κατασκευών, μας καθιστά από τους πλέον ειδικούς & αξιόπιστους στον χώρο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η χρήση άριστων α' υλών και η χρήση νέων τεχνολογιών υπόσχονται την ικανοποίηση των απαιτήσεων και των προσδοκιών του πελάτη.

 

  • Η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.
  • Η οικονομία λειτουργίας και συντήρησης.
  • Η ευελιξία της εγκατάστασης για επέκταση και διαφοροποίηση.
  • Η σύντομη απόσβεση της δαπάνης.

 

Σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη μελετάμε τις ανάγκες του, επιλέγουμε, προτείνουμε, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε με άριστο εξοπλισμό την καταλληλότερη και ασφαλέστερη Μονάδα Βιομηχανικής Ψύξης.